Slaapcomfort

Gisba Slaapcomfort B.V. beheert een 5-tal websites waar slaapcomfortartikelen aan particulieren verkocht worden.

Klik op een afbeelding om naar de betreffende website te gaan.

Kinderslaapcomfort.nl

Gisba Slaapcomfort

Het adres voor praktisch bruikbare, mooie, maar zeker ook bijzonder veilige en comfortabele slaapzakjes, dekbedden, dekens, lakens, dekbedovertrekken, matrassen e.d. voor uw kind.

Donsdekbedden.nl

Header-donsdekbedden

Donzen dekbedden gemaakt door ARO Artländer van gegarandeerd diervriendelijk dons. Ruim veertig verschillende donzen dekbedden worden aangeboden; Zeker het grootste assortiment van Nederland.
Moeite om te kiezen? Er is veel informatie om u te helpen en mocht u toch met vragen blijven zitten, dan helpen we u graag via mail of telefonisch.

Zijdendekbedden.com

website ZijdenDekbedden 200

Puur natuurlijke zijde geeft de grootst mogelijke luxe in slaapcomfort! Luxe, uniek en natuurlijk zijn dan ook de trefwoorden die op deze site van toepassing zijn. We verkopen er zijden dekbedden voor ieder seizoen en dat tegen prijzen waarover u niet wakker hoeft te liggen!

Wollendekbedwinkel.nl

bovenkant

Een wollen dekbed is in Nederland misschien nog wel het meest bekend omdat het de logische opvolger is van de wollen deken waar de meeste Nederlanders een jaar of 30 terug onder sliepen. Op deze site naast het standaard Texelse wollen dekbed ook dekbedden gevuld met Cashmere wol, Yak haar en Kamelen haar. Luxer, comfortabeler en toch lekker wollig!

GisbaDekbedden.nl

Direct naar Gisbadekbedden.nl

Op deze site vindt u al onze dekbedden die daardoor ook onderling te vergelijken zijn. Het succesvolle en zeer gewaardeerde warmtefactor systeem welke we gebruiken bij onze donzen en wollen dekbedden hebben we doorgetrokken naar de zijden dekbedden en kinderdekbedden, zodat alles nu écht te vergelijken is.