Bedding

Bedding heeft natuurlijk te maken met alles wat op het bed ligt, dus matrassen, dekbedden, dekens, kussens etc. Wij leveren grondstoffen, halffabrikaten en complete producten.

Matrassen

Omdat de productie van matrassen bijna dezelfde halffabricaten/grondstoffen gebruikt dan een meubelmaker gebruikt voor het inwendige van de zachte delen van een stoel of bank, hebben we ervoor gekozen om de materialen die wij kunnen leveren voor de productie van matrassen en boxsprings, op te nemen bij meubel.
Klik op de link om direct naar de pagina meubels&matrassen te gaan.

Dekbedden en kussens

B2B leveren we aan verschillende dekbed en kussen producerende bedrijven. Daarnaast verkopen we ook dekbedden en kussens, zowel aan particulieren, als aan bedrijven.
Info over de websites met dekbedden en kussens voor particulieren kunt u vinden via de pagina slaapcomfort. Dit gehele assortiment kunnen we ook leveren aan bedrijven/detailisten.

Naast onze kennis die we hebben dankzij de verkoop aan particulieren, hebben we ook een gedegen productkennis van de gebruikte materialen en zijn we altijd bereid die kennis te delen.

Een eerste indruk krijgt u op de volgende pagina’s:

Spreien en Quilts

Een sprei is net een dekbed, behalve dan dat bij een sprei ‘het oog ook wat wil’ en deze niet in een dekbedovertrek wordt weggestopt. Isolatie is voor een sprei minder van belang. Ook moeten spreien breder zijn dan dekbedden, zodat ze mooi tot op de grond hangen. Wij kunnen (polyester)vlies leveren tot 5 meter breed, breed genoeg om zonder naden te kunnen  verwerken in een iets bollerende sprei.
Hetzelfde vlies wordt ook gebruikt door hobbyisten, die dit verwerken en quilts.  Ook wolvlies en katoenvlies is leverbaar.

Overige

Nog een vraag over materialen die wij kunnen leveren? Een toepassing voor de bedding niet genoemd? Bovenstaande is slechts een greep uit het complete assortiment, dus neem gerust contact met ons op.